Agora Zenei Esték – júliusban minden pénteken

Agora Zenei Esték – júliusban minden pénteken

Az Agora Zenei Esték programsorozat a tatabányai nyár szerves részévé lett. Az idei az ötödik olyan július, amikor péntek esténként hangulatos koncertek várják a zeneszerető, üdítő kikapcsolódásra vágyó közönséget. A program összeállításakor most is vezérlőelv volt a változatosság, az újszerűség és a minőség iránti hajlíthatatlan elköteleződés.

Örömmel és várakozással telve siettetnénk az időt, mert biztosak vagyunk benne, hogy remek szórakozás vár mindenkire, aki ellátogat a koncertekre. Bizonytalanság csak az időjárással kapcsolatban van bennünk szervezőkben, hiszen ez az egyetlen olyan körülmény, amelyre nincs befolyásunk.  S nem csak azért imádkozunk a jó időért, mert a szabad ég alatt – akár a fűre heveredve – sokkal élvezetesebb az élőzenei előadás, hanem azért is, mert rendre akkora érdeklődés mutatkozik a programok iránt, ami messze meghaladja az „esőhelyszín” – A Vértes Agorája nagyterme – befogadóképességét.

 

2019. július 5, 19:00 h

Jazz Time
Kamilka & Pesti Sikk

Bővebben

2019. július 12., 19:00 h

Esszencia

Bővebben

2019. július 19., 19:00 h

Aurevoir

Bővebben

2019. július 26., 19:00

Százan fújják…
Fúvós könnyűzene

Tatabánya Város Fúvószenekara,
a Komáromi Egressy Fúvószenekar
és Pápa Város Fúvószenekara közös koncertje

Bővebben

Az Agora Zenei Esték helyszíne a Zenepavilon,
kedvezőtlen időjárás esetén pedig A Vértes Agorája nagyterme.

Kedves Közönségünk!
A zenei piknikre bátran hozhatnak plédeket, hogy a füves részen kényelmesen élvezhessék a programot. Ha úgy gondolják, a  kedvenc széküket se feledjék otthon.

Ha mostoha időjárást jeleznek előre a meteorológusok, akkor A Vértes Agorájában játszanak a fellépők.  Ebben az esetben a koncertet korlátozott számban – a befogadóképesség határáig, érkezési sorrendben elfoglalva a helyeket – tekinthetik meg az érdeklődők.