Komatál Program az újjáéledő közösségekért

Komatál Program az újjáéledő közösségekért

Komatál Program az újjáéledő közösségekért, az egymás iránti figyelem és az összetartozás élményéért! A gyermekágyas anyák iránti figyelmesség szimbóluma új életre kel Kárpát-medence szerte.

A Nemzeti Művelődési Intézet egy régenvolt szokás felelevenítésével hozta létre a Komatál Programot, amellyel elsősorban a fiatalokat célozza, s fókuszába a hagyomány- és közösségteremtést állítja. A program támogatja a komatál közösségek létrehozását is. Egyebek mellett ezek a közösségek díjmentesen igényelhetnek zsűrizett népművészeti tárgyakat: újragondolt komatálakat, a programot elindító Kárpát-medencei Alkotói Pályázat termékeiből.

 Részletek és csatlakozási lehetőség: https://komatalprogram.hu/

Komatál Program a Kárpát-medence újjáéledő közösségeiért

Komatál Program az újjáéledő közösségekért, az egymás iránti figyelem és az összetartozás élményéért! A gyermekágyas anyák iránti figyelmesség szimbóluma új életre kel Kárpát-medence szerte.A Nemzeti Művelődési Intézet egy régenvolt szokás felelevenítésével hozta létre a Komatál Programot, amellyel elsősorban a fiatalokat célozza, s fókuszába a hagyomány- és közösségteremtést állítja. A program támogatja a komatál közösségek létrehozását is. Egyebek mellett ezek a közösségek díjmentesen igényelhetnek zsűrizett népművészeti tárgyakat: újragondolt komatálakat a programot elindító Kárpát-medencei Alkotói Pályázat termékeiből. Részletek és csatlakozási lehetőség: https://komatalprogram.hu/

Közzétette: Tatabánya és térsége – 2019. november 19., kedd