KÖZLEMÉNY | 2020.03.13.

KÖZLEMÉNY | 2020.03.13.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy az Agora Nonprofit Kft. A Vértes Agorája és valamennyi településrészi művelődési ház (Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon, József Attila Művelődési Ház, NépmesePont, Széchenyi István Művelődési Ház) előzetesen meghirdetett programjait, tekintettel a vészhelyzetre – április 15-éig bezárólag – lemondjuk, újakat nem szervezünk.

Az érintett rendezvényekre megvásárolt belépőjegyeket április 30-áig lehet visszaváltani, a tranzakció helyén. Azon Látogatók részére, akik a saját szervezésű rendezvényeinkre az interneten keresztül vásárolták belépőjegyeiket – minden külön értesítés nélkül – az értékesítésben közreműködő partnerünk visszautalja az adott összeget.

Az április 15-ét követő időszak programjairól – folyamatosan nyomon követve a helyzetet, és a mindenkori hatályos rendelkezéseket – később döntünk, s megfelelő időben tájékoztatást adunk.

A létesítményeket használó közösségek, csoportok összejövetelei megtartásáról azok vezetői döntenek. Kérjük a tagokat, hogy e tekintetben közvetlenül a saját közösségük vezetőjéhez forduljanak információért.

A Vértes Agorája és a településrészi művelődési házak  nyitvatartása egyelőre változatlan marad.

Az Önök és környezetükben élők egészségének megóvása érdekében javasoljuk és kérjük, hogy a vészhelyzet ideje alatt a közösségi tereket ne használják.

Központi információ:
https://koronavirus.gov.hu/