A belépőjegyek visszaváltása

A belépőjegyek visszaváltása

Tisztelt Látogatóink!

A napokban többen is felkerestek bennünket a lemondott programokra korábban vásárolt belépőjegyek árának visszatérítésével kapcsolatban. Ezért szükségét érezzük még egyszer összefoglalni a tudnivalókat:

Interneten vásárolt belépőjegyek esetén
Azon Látogatók részére, akik a saját szervezésű rendezvényeinkre az interneten keresztül vásárolták belépőjegyeiket, az értékesítésben közreműködő partnerünk visszautalja az adott összeget. Az ehhez szükséges nyilatkozatot megtettük a partnerünk felé, aki vissza is igazolta azt. Tekintve, hogy – a kialakult vészhelyzet miatt – sosem látott mennyiségű tranzakciót kell bonyolítaniuk, a megszokotthoz képest lényegesen több időre van szükség ezek végrehajtásához.

Az ún. befogadott programokra (amelyeknek az Agora nem a szervezője) vásárolt jegyek esetében a jegyértékesítő cégtől vagy a szervezőtől várhatják az értesítést a jegyár-visszautalás részleteiről.

Jegypénztárunkban vásárolt belépőjegyek esetén
A vészhelyzet feloldását követő egy hónapig valamennyi nálunk vásárolt jegy árát megtérítjük.

Kérjük a belátásukat és a türelmüket!

A vészhelyzet feloldásáig – azaz bizonytalan ideig – valamennyi saját szervezésű rendezvényünk elmarad. A befogadott programok szervezőivel egyeztetünk, s amit tudunk, későbbi időpontra helyezünk át. Továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, ha új információ birtokába kerülünk.