Az Alpla érdemelte ki elsőként a “Bringával a munkába” vándordíjat

Az Alpla érdemelte ki elsőként a “Bringával a munkába” vándordíjat

Az Autómentes nap Tatabányán idén elsősorban a mozgósításról szólt. Ennek kapcsán életre hívtuk a “Bringával a munkába” – a legzöldebben közlekedő munkahelyek vándordíját, amit elsőként az Alpla Műanyag Kft. érdemelt ki.

A díjátadásra a cég telephelyén került sor, ahol Pataki Zsuzsanna ügyvezető és az akcióban résztvevő kollégái várták az Agora munkatársait. Szénási Pál képzési, ifjúsági és tehetségtámogató főmunkatárs megosztotta a jelenlévőkkel, hogy számunkra – szervezőként – mit jelent a környezettudatosság, hogyan gondolunk rá egyénenként és csapatban. Nem utolsó sorban pedig tolmácsolta valamennyiünk köszönetét, hiszen – mint fogalmazott – legyen bármi is a jogszabályalkotók és a döntéshozók szándéka – az egyén az, aki a legtöbbet teheti a környezet érdekében. Ebben pedig az Alpla Kft. munkatársai példát mutattak.

Pataki Zsuzsanna ügyvezető elmondta, hogy műanyag csomagolóanyagot gyártó vállalatként – s egy elkötelezett cégcsoport tagjaként – a környezettudatosság a mindennapjaik része, legyen szó technológiáról, újrahasznosításról, vagy éppen a zöld közlekedésről. S megerősítette azt is, hogy a témával összefüggő akciókban továbbra is szívesen vesznek részt, sőt kezdeményezői is lesznek hasonlóaknak. A díjtól pedig nem szeretnének megválni, így jövőre is biztosan beneveznek a versenybe.