Hosszú idő után ismét ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

Hosszú idő után ismét ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa hosszú idő után ülésezett újra, 2021. augusztus 23-án Tatabányán, a polgármesteri hivatalban. A találkozón a társulási tanács tagjai – Tatabánya térségi településeinek polgármesterei – valamint Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere, A Vértes Agorája részéről pedig Salamon Hugó, szakmai igazgató és Seffer Edina, a rendezvényszervezési és térségi csoport vezetője vettek részt.

Salamon Hugó beszámolt A Vértes Agorája 2020. évi térségi tevékenységéről, amely nagy mértékben változott a tervekhez képest a pandémia miatt, s ismertette a 2021-es esztendőre vonatkozó – óvatos, mégis előremutató – terveket. 
Ahogy fogalmazott, A Vértes Agorája a 2020-as évben is úgy működött, ahogy azt Tatabánya Megyei Jogú Város a 2009-ben megfogalmazott pályázatban a város legnagyobb közösségi-kulturális szervezetével kapcsolatban vállalt és rögzített. A rendszer változatlanul igényesen, minőségi módon, funkcionálisan a tatabányaiak és a térségben élők megelégedésére működik, s jó hírét viszi a városnak, a régiónak az országban és az ország határan túl is.

Az Agora Tanács jóváhagyta mind a 2020-as évről szóló beszámolót, mind a 2021. évi terveket.