Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira? | Salamon Hugó előadása közművelődési szakemberek számára

Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira? | Salamon Hugó előadása közművelődési szakemberek számára

Az Agora Nonprofit Kft., benne A Vértes Agorája – országosan is jegyzett – mintaértékű szervezet, amelyre a közművelődési stratégiaalkotásban is véleményformáló partnerként tekintenek. Szakmai kollégáinkat számos fórumra hívják: jógyakorlatainkról, munkakultúránkról, szakmai szemléletünkről előadást tartani.

Salamon Hugó szakmai igazgató – aki egyúttal szervezetfejlesztési szakember is – különösen sok felkérést kap. Legutóbb a Budapest közművelődési szakembereinek és önkormányzati tisztségviselőinek kétnapos szakmai tanácskozásán járt, Tápiószentmártonban, ahol Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira? A paradigmaváltás kényszere és lehetősége globális és lokális szinteken címmel tartott előadást félszáz – a fővárosban tevékenykedő – szakember számára.

Az Agora Nonprofit Kft. – benne A Vértes Agorája – stratégiaalkotásától kezdve, a szervezetállításon, a szervezeti és környezeti változások menedzselésén, s a minőségi munkát támogató humán fejlesztési modellünkön át, a pandémia okozta válsághelyzetig az elmúlt lassan tíz év legfőbb változásait, s azok kezelését, irányított kimenetelét foglalta össze. S ez nem más, mint olyan tudatos építkezés és működési korrekciók sorozata, amelynek eredményeként Tatabánya előkelő helyet foglalhat el az ország közművelődési térképén.