A megszokott rendben ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

A megszokott rendben ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa ismét a megszokott rendben ülésezett, 2022. március 23-án, Tatabányán, a polgármesteri hivatalban. A találkozón a társulási tanács tagjai – Tatabánya térségi településeinek polgármesterei – valamint Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere, A Vértes Agorája részéről Salamon Hugó, szakmai igazgató és Seffer Edina, a rendezvényszervező és térségi csoport vezetője vettek részt.

A Vértes Agorája egyik kiemelt feladata, hogy térségi szakmai tanácsadói és szolgáltatási funkciót töltsön be. A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás tagjaival (Gyermely, Héreg, Környe, Szárliget, Szomor, Tarján, Várgesztes, Vértessomló, Vértesszőlős) való együttműködés célja, hogy mérsékelje az infrastrukturális különbségeket és biztosítsa a települések közművelődési és kulturális célú együttműködését. Ehhez A Vértes Agorája nyújt kulturális célú szakmai, módszertani, menedzsment szolgáltatásokat.

A 2021-es esztendőben sem volt ezt másként, bár a járványhelyzet bizonyos programok elhalasztását, s néhány folyamat újra gondolását tette szükségessé.

A részleteket – és a 2022. évi terveket – Salamon Hugó szakmai igazgató ismertette a tanács tagjaival. 

Az Agora Tanács jóváhagyta mind a 2021-es évről szóló beszámolót, mind a 2022. évi terveket.