Ismét családi koncerttel jelentkezik a RáHangoló!

Ismét családi koncerttel jelentkezik a RáHangoló!

Ismét családi koncerttel jelentkezik a RáHangoló! November 13-án zenés utazásra invitálunk kicsiket és nagyokat: a reneszánsztól indulunk, s a jazzhez érkezünk meg. Az útitárs két gitár és a nagyszerű zenészek lesznek. A kalauz pedig Ocskai Gabriella, a RáHangoló megálmodója és állandó szerkesztője.

Az Agora partnerségben való gondolkodásának – és működésének – minősített példája a RáHangolóval ápolt kapcsolata, illetve az a fejlődés- és sikertörténet, amelyet közösen értünk el.

A RáHangoló sorozat a korai zenei nevelés helyi zászlóshajója: innovatív, minőségre és élményre épülő koncertjei a legkisebbek számára alapozzák meg a klasszikus zene befogadását, annak későbbi igényét.

Az elmúlt tíz évben a közönség mellett a pedagógusok figyelmét is felkeltette a sorozat, s az idei lesz a harmadik évad, hogy szervezett keretek között – iskolaidőben – tatabányai kisiskolások százai vehetnek részt a RáHangoló programokon.

S mindemellett egyedi – a társművészetekkel színesített – produkciók is születtek, a most már évtizedes együttműködés során. A kis herceg, valamint a Hókirálynő története is párját ritkítóan sikeres előadás, emlékezetes esemény volt.