Összeült, képzést tervezett az Agora Fórum – Kerekasztal

Összeült, képzést tervezett az Agora Fórum – Kerekasztal

Az Agora Fórum – Kerekasztal – az eredeti fórum bővülésével – 2021 szeptemberében alakult, 39 alapítótaggal. A soron következő találkozónak is A Vértes Agorája adott otthont. A beszélgetés, együtt gondolkodás ezúttal a 2023-as esztendő közös céljaira, az azokhoz vezető útra fókuszált, különös figyelemmel a – közös és az egyéni érdekeket is szolgáló – képzési tervekre.

A program kezdetén Lukács Zoltán, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt a szervezeti változásokról, majd Seffer Edina, A Vértes Agorája szakmai igazgatója a fórum alakulásáról tartott rövid visszatekintőt. Tőle Bihary Petra, a házigazda Rendezvényszervező és Térségi Csoportja munkatársa vette át a szót, és vázolta az önkéntes programok kínálta lehetőségeket.

Lődi Péter, képzési- és közösségfejlesztő munkatárs az induló képzés tervezett tematikáját ismertette, és ötletelésre kérte a résztvevőket. Munkacsoportok alakultak, amelyekben a kerekasztal tagjai megfogalmazták igényeiket, így a ismeretátadó sorozat tananyaga a felmerült, valós kívánalmakra szabható.