Új arculattal ünnepel a 10 éves Agora

Új arculattal ünnepel a 10 éves Agora

Tizedik születésnapja alkalmából megújul A Vértes Agorája jelképrendszere, új arculattal egységesíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az Agora Nonprofit Kft.

 

Dinamizmust, sokszínűséget, folyamatos megújulásra törekvést és összetartó csapatot jelképez az új arculat, amely az utóbbi tíz évben a társaságot és annak minden intézményét jellemezte.

Az új jelképrendszer bevezetésének célja és alaptulajdonsága, az Agora Nonprofit Kft. intézményeinek; A Vértes Agorája és a településrészi művelődési házak egységességének hangsúlyozása.

A Vértes Agorája mellett a József Attila Művelődési Ház, a Széchenyi István Művelődési Ház, a Puskin Művelődési Ház és a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon is egységes, harmonikus megjelenést kap.

Az új emblémák minden elemükben egy értékalapú tudatos tervezés eredményei. Azokat a törekvéseket jelenítik meg, melynek szellemében nap, mint nap a munkánkat végezzük.

Az embléma felfelé mutató csúcsos formája egy stilizált felfelé mutató nyíl, ami a folyamatos fejlődés és megújulás igényének kifejezéseként a „mindig jobbat, mindig többet” vizuális üzenetét hordozza.

A különböző szervezeti egységeket jelképező négyzetek egymásra épülése jelzi azt a szervezeti, gondolkodásbéli kohéziót, közösséget és csapatmunkát, amely az összehangolt működéshez elengedhetetlen.

Az egymást támogató négyzetek az Agora működésének stabilitását is jelzik. Minden szervezeti egység egyformán jelentős, de csak együtt adnak ki egy egészet. A négyzetek összerendeződésével alakul ki a társaság logója, ahogy az Agora Nonprofit Kft csak a szervezeti egységei összességével értelmezhető.

Az arculatváltás áprilistól fokozatosan, több szegmensben zajlik, és érinti az online és az offline felületeket egyaránt. A megújulás nemcsak a külsőségekre vonatkozik, hanem a programkínálatra is, hiszen az idei évben vadonatúj formátumokkal, nagyszabású produkciókkal készülünk, melyek friss és izgalmas újdonságokat tartogatnak a látogatók számára.

 

Agora – Közösségre hangolva.