Tulipános Ház Játékszoba eszközbeszerzése

Az Agora Nonprofit Kft. pályázatot nyújtott be „A Tatabányai Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia keretében támogatást nyert programokhoz, folyamatokhoz kapcsolódó illetve a stratégia megvalósulását elősegítő különálló beruházások” című helyi pályázati felhívásra, amelyet nagy örömünkre támogatásra érdemesnek ítéltek.

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2021-00828 azonosító számú, Tulipános Ház Játékszoba eszközbeszerzése című pályázatot a Tulipános Házban (Tatabánya, Népház u. 7.) valósítjuk meg.

Az újonnan nyíló Tulipános Ház Játékszobája pályázati keretek között minőségi korhű játékokkal kerül megtöltésre. A Játékszoba egyik fő funkciója, hogy közösségi térként működjön, ahol minden generáció találkozni és szórakozni tudjon. A beszerzésre kerülő játékok, bútorok nemcsak szórakozást, hanem a közösségfejlesztést, csapatépítést is segítik. A cél az, hogy a látogatók egy olyan helyiséget vehessenek használatba, amely a régi kor szórakozó helyét idézze modern elemekkel ötvözve.

A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja 2021.04.01. és fizikai befejezésének tervezett napja 2021.12.31-e. A projekt elszámolható összköltsége 1.126.521 Ft, azaz egymillió-százhuszonhatezer-ötszázhuszonegy forint. A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének 100%-a. A támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap biztosítja.

Tájékoztató projekt előrehaladásáról (2022.08.01.)

Az első mérföldkő megvalósítása során a Tulipános Ház játékszobájába beszerzésre került 4 darab asztal és 4 darab tároló, amelyek korhű kinézettel rendelkeznek, valamint 1 darab mobil flipchart tábla. Az azonos típusú asztalokat, polcokat és flipchart táblát forgalmazó cégek felkeresését követően az árajánlatok bekérése megtörtént. A nyertesek kiválasztásra kerültek, majd a bútorokat megrendeltük.  

Tájékoztató projekt előrehaladásáról (2023.02.15.)

A második mérföldkő megvalósítása során a Tulipános Ház játékszobájába beszerzésre kerültek a játékok, amelyek egy része korhű kinézettel rendelkezik, egy másik része pedig a szoba több funkcióját erősítve szórakozást és közösségépítést biztosít a látogatók számára. A játékok azonos forgalmazóitól az árajánlat bekérése megtörtént, majd a nyertesek kiválasztásra kerültek. A kiválasztást követően a játékok beszerzésre kerültek.

Tájékoztató projekt előrehaladásáról (2023.02.28.)

A projekt a pályázatban foglaltaknak megfelelően megvalósult és lezárult.