Kincsesbánya | Játékleírás

KINCSESBÁNYA
Tatabánya és térsége legnagyobb vetélkedője

A játék célja, hogy a csapatok próbára tegyék ügyességüket, kreativitásukat városismereti tudásukat az élmény alapú játék során.

Játék leírása
A Tatabányán és a térségben élő családoknak és közösségeknek egyaránt szóló ügyességi és szellemi aktivitást igénylő programon a résztvevő csapatok meglátogatják a város múltjához és jelenéhez kötődő emblematikus helyszíneket.

A verseny rendezője: A Vértes Agorája, Agora Nonprofit Kft.

A játék kezdetének időpontja és helyszíne: 2022. szeptember 24. (szombat), 14 óra, A Vértes Agorája előtti tér (Tatabánya, Szent Borbála tér 1.), gyülekezés: 13 órától

A verseny menete
A játék feltétele az előzetes online jelentkezés, amelynek a határideje: 2022. augusztus 29. (hétfő) éjfél.
A csapatoknak 1 csapatkapitányt kell választania, a szervezők vele tartják a kapcsolatot, ő képviseli a csapatot az előzetes csapatkapitányi eligazításon, amelynek időpontja: 2022. szeptember 15. (csütörtök) 18 óra.
2022. szeptember 24-én, szombaton a helyszíni regisztrációt és a játékismertetőt követően minden csapat kap egy úti csomagot, ami tartalmaz egy egyedi menetlevelet és egy térképet, amely szerint fel kell keresniük az adott állomásokat, és teljesíteni a különféle helyspecifikus feladatokat. Ezt követően a csapatok 18:00-18:30 óra között érkeznek vissza A Vértes Agorájához. Itt egy rövid pihenőt követően tovább folytatódik a játék, egy tudás alapú kvízzel. A pontok összesítését követően az eredményhirdetés várható ideje: 19:30 óra lesz.

Játékidő: 4+1 óra

Szükséges felszerelés: minimum 3 okostelefon, elemózsia, kényelmes öltözet és lehetőség szerint 2-3 személygépjármű (bátrabbaknak kerékpár!)

Csapatok: A versenyre 10 fős csapatok jelentkezését várjuk. 1 fő csapatkapitány megjelölésével!

Pontozás: Az állomásokon a játékosok a feladatok teljesítéséért pontokat kapnak. Az állomásokon és a tudás alapú kvíz során szerzett pontok összeadódnak.

Az eredményhirdetés várható ideje: 19:30 órakor az Agora előtti téren.

Fődíj: 3 napos városnéző túra Prágában az egész csapat részére

Bővebb információ: Lődi Péter | +36 30 617 1887 | lodi.peter@avertesagoraja.hu

A nevezés határideje: 2022. augusztus 29., hétfő éjfél

Jelentkezni ITT lehet.

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A megfelelő előkészítés érdekében kérjük a határidő pontos betartását!
Várunk mindekit, szórakoztató játékot és jó szerencsét kívánunk!

Az Agora csapata