Küldetésnyilatkozat

Az Agora Küldetésnyilatkozata

Mi, az Agora elhivatott csapata továbbra is azért dolgozunk, hogy a városrészek bekapcsolásával a városközpont nyüzsgő kulturális piactérként működjön tovább.

Célunk, hogy a jövőben is olyan kulturális, szórakoztató közösségi teret és szolgáltatásokat nyújtsunk Tatabányán, amelynek örömmel válnak aktív részesévé városunk és térségünk lakói.

Fontosnak tartjuk a folyamatos innovációt és a példamutató, környezettudatos működést.

Hagyományainkat megőrizve, új utakat keresve kínálunk művészeti, gasztronómiai, sport- és szabadidős programokat, egyedi képzéseket, és támogatunk közösségfejlesztő folyamatokat.

Alapelvünk a minőség, a partnerség, a nyitottság környezetünk változó igényeire.

Mindenkori küldetésünk, hogy az Agora a város kulturális jelképeként, erősítse a tudatot, tatabányainak lenni jó!

Elfogadva: 2016. január. 25.

Összekötjük a várost!

Mi, A Vértes Agorája elhivatott csapata azért dolgozunk, hogy a városrészek bekapcsolásával a városközpont nyüzsgő kulturális „piactérré” váljon.

Fontosnak tartjuk, hogy látogatóink úgy gondoljanak A Vértes Agorájára, mint ahová jó betérni, ott mindig történik valami és számít a véleményem.

Célunk, hogy olyan kulturális, szórakoztató  közösségi teret és szolgáltatásokat nyújtsunk Tatabányán, amelynek örömmel válnak aktív részesévé városunk és térségünk lakói.

Hagyományainkat megőrizve, új utakat keresve művészeti, gasztronómiai, sport- és szabadidős programokat, egyedi képzéseket kínálunk, közösségfejlesztő folyamatokat támogatunk.

Alapelvünk a minőség, a partnerség, a nyitottság környezetünk változó igényeire.
Mindenkori küldetésünk, hogy A Vértes Agorája a város kulturális jelképe legyen, erősítse a tudatot, tatabányainak lenni jó!

Elfogadva: 2012. december 12.
Érvényben: 2012-2015 között