Agora Zenei Esték I. | Tatabányai Black Diamond Big Band

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Agora Zenei Esték I. | Tatabányai Black Diamond Big Band

A Tatabányai Black Diamond Big Band koncertjével indult az Agora Zenei Esték programsorozat. A zenei pikniket a szó szoros és átvitt értelmében is nagy várakozás előzte meg, hiszen a hosszú kényszerszünet után ez volt az Agora első rendezvénye. A koncert kezdetére megtelt a Zenepavilon előtti tér, s bizonnyal jó döntést hoztak, akik péntek esti kikapcsolódásként ezt a programot választották. A város emblematikus művészeti közössége – kiegészülve a tiszta és egyedi hangú Mujahid Zoltánnal – olyan fülbemászó, s táncra csábító swing és jazz válogatással állt színpadra, amely méltó nyitánya volt a sorozatnak, s amelyre még hosszú ideig, jó szívvel emlékezhet a közönség.Jövő pénteken (július 17-én), Herczku Ági és a Banda érkezik Tatabányára: https://avertesagoraja.hu/agora-zenei-estek-2020-ii/

Közzétette: A Vértes Agorája – 2020. július 13., hétfő

Tatabányai Black Diamond Big Band

Egy város élhetőségéről sokat elárul annak közösségi-kulturális élete, művészeti és alkotócsoportjai életképessége. A művésztanárokból álló Black Diamond Big Band 22 éve színesíti a város – és az ország – jazz zenei életét, s jelenlétével, állandó fellépéseivel fontos eleme Tatabánya impozáns művészeti tablójának. A műfaj gyökereiből táplálkozó kortárs jazz és big band zenét játszó formáció koncertje a zenei esték vérpezsdítő nyitányának ígérkezik.

Vendég: Mujahid Zoltán

 

 

 

Az Agora Zenei Esték helyszíne a Zenepavilon
(az Erkel Ferenc Zeneiskola előtti tér),
kedvezőtlen időjárás esetén az Agora aulája.

Kedves Közönségünk!
A zenei piknikre bátran hozhatnak plédeket, hogy a füves részen kényelmesen élvezhessék a programot. Ha úgy gondolják, a  kedvenc széküket se feledjék otthon.

 

2020. július 10.

Részletek

Dátum: 2020.07.10.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Zenepavilon

Fő tér
Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép