Agora Zenei Esték I. | Tatabányai Black Diamond Big Band

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a koncert – az előrejelzett mostoha időjárás miatt – A Vértes Agorája nagytermében lesz. Várja Önöket a Tatabányai Black Diamond Big Band és vendégük, Berki Tamás.

A koncert ingyenes, s bárki által szabadon látogatható!

 

A művésztanárokból álló Black Diamond Big Band lassan negyed százada színesíti a város – és az ország – jazz zenei életét, s jelenlétével, állandó fellépéseivel előkelő helyet foglal el Tatabánya impozáns művészeti tablóján. A műfaj gyökereiből táplálkozó kortárs jazz és big band zenét játszó együttes koncertjén idén is fülbemászó és táncra csábító dallamokra lehet számítani.
Vendég: Berki Tamás

 

Két szabadtéri zenés sorozatunk – a Könnyű neked… és az Agora Zenei Esték – a hatályos jogszabályok szerint zenés-táncos rendezvények minősül, s mint ilyen, a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a Csónakázó-tónál, mind pedig a Zenepavilon előtt a színpadokkal szemben kialakítunk egy-egy kordonnal körülhatárolt részt, s ezekre a területekre csak azokat engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A kordonon kívüli részen bárki tartózkodhat.
Mostoha időjárás esetén a koncert az Agorában lesz.
2021. július 09.

Részletek

Dátum: 2021.07.09.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Zenepavilon

Fő tér
Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép