Best of Geszti

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

Best of Geszti Tatabányán, az Agorában

Közzétette: A Vértes Agorája – 2019. december 11., szerda

 

Geszti Péter a show business kaméleonja, aki – kezdjen bármihez is –, végül aranyra vált. Mindig a csúcson mondja (rap-eli, jazz-eli), hogy eddig és ne tovább, azért, hogy újabbakat hódítson meg. Valódi, köztünk járó nyelvzsonglőr és kortárs szállóige poéta. 

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat, na meg régit mutatni. Van, hogy Geszti rímbe rángat, olykor igényes jazz-zel, máskor stadionrepesztő produkciókkal lepi meg közönségét. 2019-ben sem lesz másképp, ráadásul a régi és új rajongók most mindenből a legjobbat kapják.

Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel.

Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal, most pedig megérkeznek Tatabányára a Jazz+Az muzsikusaival.

Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!

Forrás: szabadter.hu

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók:
Vízszintes sorok: 4.500 Ft
Emelkedő sorok: 5.200 Ft
Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát erre a rendezvényre nem áll módunkban elfogadni.
Bővebb információ

2019. december 08.

Részletek

Dátum: 2019.12.08.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: 4500 Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website