Dumaszínház

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

20170925_02 

Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú

A Dumaszínház közleménye:

Schobert Norbi feladta! Eddig bírta a Roastot.

A Dumaszínház egyik legsikeresebb produkciója, a Duma Roast, melyben a legnagyobb nevek már az ország számos színpadán szénné égették Majkát és Ganxsta Zolee-t is – ez utóbbi tévés verziója épp a napokban kimagasló nézettséggel futott az RTL Klubon. A legújabb szériában Schobert Norbi volt a főszereplő, az áldozat, az égetett. Mostanáig! Úgy látszik, a kemény szavak, a jogos kritika vagy a rajta nevető közönség volt sok Norbinak, de két lekötött és nagy érdeklődésre számot tartó előadást is lemondott, ezzel végleg megszakítva kapcsolatát a Dumaszínházzal.
Számunkra természetesen nagyon fontos, hogy nézőink ne csalódjanak humoristáinkban és a Dumaszínházban, ezért az előadásokat az eredeti fellépőkkel, Norbi nélkül – és lehet, hogy ez éppenséggel nagy vonzerőt jelent! – klasszikus stand-up műsorként megtartjuk. Ott lesz Kiss ÁdámDombóvári István, a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Hajdú Balázs, de Norbi nem! Ez viszont nem feltétlenül jelenti, hogy azért néhány fricskát ne kaphatna a háta mögött!
Dumaszínház előadás Norbi nélkül Tatabányán szeptember 25-én!

A Dumaszínház színe-java gyűlik össze egy estére, hogy ízekre szedje Schobert Norbit! 

Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda egyetlen apró részletet sem hagy figyelmen kívül, ha azt est főhősét kell szembesíteni eddigi életével és saját magával. Nincs kertelés, köntörfalazás és finomkodás: ezen az estén mindenki kíméletlenül őszinte, ugyanakkor szórakoztató. Nem Norbin nevetünk, hanem vele – neki legalábbis ezt mondtuk. Kegyetlen poénok és szurkálódás, remélhetőleg sértődés nélkül.
80 perc színtiszta pszichológia azoknak, akik képesek egy egész estét végigröhögni.

Forrás: www.dumaszinhaz.hu

 

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók.
Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát erre a rendezvényre nem áll módunkban elfogadni.
Bővebb információ

2017. szeptember 25.

Részletek

Dátum: 2017.09.25.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: 3700 Forint
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal: Visit Event Website

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website