E®NŐ mozija

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
[Not a valid template]

 

Kollégánk, Pákai Ernő, a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon vezetője és az Agora filmes programjainak főszerkesztője kapta idén a Tatabánya Kultúrájáért díjat, méltó elismeréseként annak, hogy a művelődési ház szakmai vezetőjeként sokoldalú szervező, vezető, tevékenységével szolgálja a városrész közösségeit, a bányász szakmakultúra hagyományainak továbbélését, munkájának középpontjában a közösség- és közönségszolgálat, a kulturális értékközvetítés és értékteremtés áll.
Az elismerés alkalmával felkértük Őt, válasszon egy filmet, amelyben igazán kedvét és örömét leli, s amit levetíthetünk Neki és – természetesen – az érdeklődő közönségnek.

Sztálin halála

magyarul beszélő francia-angol vígjáték | 106 perc | 2017

12 éven aluliak számára nem ajánlott

1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért.
Armando Iannucci rendező az “Egy kis gubanc” című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnök című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.

Forrás: www.port.hu

Szereplők

Nikita Khrushchev Steve Buscemi
Vyacheslav Molotov Michael Palin
Georgy Malenkov Jeffrey Tambor
Georgy Zhukov Jason Isaacs
Maria Yudina Olga Kurylenko
Vasily Stalin Rupert Friend
Lavrentiy Beria Simon Russell Beale

Alkotók
Armando Iannucci
Fabien Nury
Armando Iannucci David Schneider
Christopher Willis
Zac Nicholson

 

2018. április 18.

Részletek

Dátum: 2018.04.18.
Időpont: 19:00 - 21:00
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik, a nagyterem maximális (450 fő) befogadóképességéig.