ExperiDance: Cinderella

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

20180112_01

 

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Forrás: www.experidance.hu

Zeneszerző: Gömöri Zsolt | Koreográfus: Román Sándor |
Író és társrendező: Pozsgai Zsolt

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók.

Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát is elfogadunk.
Bővebb információ

 

2018. január 12.

Részletek

Dátum: 2018.01.12.
Időpont: 18:00 - 20:00
Jegyár: 4000 Ft-tól
Esemény kategória:
Weboldal: Visit Event Website

Helyszín

Földi Imre Sportcsarnok

Szent Borbála út 19.
Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép