Honeybeast | Cirkusz turné 2022

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermei színpadára, amelyek igazolták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel tágítva a szórakoztatónak aposztrofált műfaj határait.

A Symphoney és a Legyen tánc! turné – klasszikus zenészekkel, illetve a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott – valamennyi előadása telt házak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a hazai könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.
Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2022 tavaszán a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak. Ám ezúttal a reflektorfény egyedül a Honeybeast-é: a zenekar önálló koncertet ad, így a jól ismert dalok puszta valójukban mutatják meg, hogy az együttes fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz. A turné valamennyi állomását Paulina (X-Faktor) minikoncertje teszi igazi egész estés szórakozássá.

A belépőjegyek ára egységesen 5.900 Ft. A Vértes Agorája jegypénztárában és online is kaphatók.
Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát elfogadunk.
Bővebb információ
 

2022. március 19.

Részletek

Dátum: 2022.03.19.
Időpont: 19:00 - 21:00
Jegyár: 5900 Ft
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website