Petruska – EgySzemélyes | Könnyű neked… 2.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Új zenei sorozat a Csónakázó-tónál

A Vértes Agorája új, igényes (könnyű)zenei sorozatot indít. A Könnyű neked… elnevezésű mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató program helyszíne Tatabánya oázisa, a Csónakázó-tó.

Petruska András, dalszerző-énekes az igényes könnyűzene népszerű hazai képviselője. Szuggesztív, közvetlen hangvételű előadásmódjával, tartalmas dalaival meghatározó szereplője a hazai fiatal zenészgenerációnak. Több szerzeményét is játszotta rotációban a Petőfi Rádió, s rendszeres résztvevője – 2016-ban pedig különdíjasa – A Dal című zenei vetélkedőnek. 

Azon ritka, sokoldalú előadók közé tartozik, akiknek dalai egyaránt állják meg a helyüket a nagy nyári fesztiválokon, valamint a világzenei, jazz vagy irodalmi színtéren is.

Két szabadtéri zenés sorozatunk – a Könnyű neked… és az Agora Zenei Esték – a hatályos jogszabályok szerint zenés-táncos rendezvények minősül, s mint ilyen, a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a Csónakázó-tónál, mind pedig a Zenepavilon előtt a színpadokkal szemben kialakítunk egy-egy kordonnal körülhatárolt részt, s ezekre a területekre csak azokat engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A kordonon kívüli részen bárki tartózkodhat.
2021. július 21.

Részletek

Dátum: 2021.07.21.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória: ,
Esemény címkék:

Helyszín

Csónakázó-tó

Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép