Monarchia Operett

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sohasem ér véget a dínom-dánom

A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés 2 felvonásos show előadásban.

Részletek hallhatók Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Huszka Jenő, Johann Strauss, Jacques Offenbach legszebb operettjeiből, és felcsendülnek a Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Bajadér, A víg özvegy, Mosoly országa, Sissi a magyar királyné, A Csókos Asszony, Orfeusz az alvilágban vagy a Denevér legszebb dallamai is.

Két óra kalandozás a keringők királyainak városában, a hűvös Oroszország tájaira, vagy éppen a forró erotikus Afrika vidékeire, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, parasztlánykák, csikósok közreműködésével.

Elénk tárul a békebeli Budapest időszaka, életre kelnek az arisztokraták, a királynők, hercegnők történetei, megjelenik egy igazi magyar cigánykaraván is, de megmutatják azt is, hogyan is vigadnak a magyarok. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel.

 A Monarchia Operett újévi gáláján a magyar operett világának legnépszerűbb alkotásai születnek újjá, így “Sohasem ér véget a dínom-dánom” című előadásukon a hungarikummal, a páratlan magyar mulatsággal, és művészi ragyogással találkozhat a közönség. 

 

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában és online.

A január 27-i, elmaradt előadásra megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek az új, február 17-i időpontra!

2024. február 17.

Részletek

Dátum: február 17.
Időpont: 19:00 - 21:00
Jegyár: 7100 Ft
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website