Nyáresti vetítések II. | Tel-Avivban minden megtörténhet

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Tel-Aviv on Fire
izraeli-luxemburgi-francia-belga film
héber nyelven, magyar felirattal | 100 perc | 2019

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A nyári mozis sorozat folytatásában a Tel-Avivban minden megtörténhet című filmet láthatja a közönség. Az együttélés nehézségeit, a mindennapok nézeteltéréseit az egyetemes békéltető eszköz – a humor – szűrőjén át láttató alkotás számos nemzetközi elismerést kapott.

A konfliktus különböző aspektusait körbejáró film főhőse egy Jeruzsálemben élő palesztin férfi, aki kitűnő hébertudásának köszönhetően egy milliós nézettségű szappanopera írójává lesz. Ebben a minőségében számos kívánalomnak és a legkülönbözőbb igényeknek kell megfelelnie. Az évszázados konfliktusra, az egyéni gondokra, de még a szerelmi életre is a napi sorozat konstruált világán keresztül szeretnének pozitív hatást gyakorolni alkotóik. Ezt felismerve szép számmal akadnak olyanok is, akik fogadatlan prókátorként igyekeznek alakítani az újabb és újabb részeket, rendkívül vicces szituációkba keverve ezzel a mindenki elégedettségét kivívni vágyó Salamot.

A vetítés az Agora épületén kívül, a falra történik. A kényelmesebb elhelyezkedés érdekében, kérjük, aki teheti, hozzon magával párnát!
Ha az időjárás a kitűzött időpontban mostoha lenne, a vetítés az Agora aulájában lesz.

2020. augusztus 14.

Részletek

Dátum: 2020.08.14.
Időpont: 20:30 - 22:00
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website