Quo Vadis, Iuvenis? Nemzetközi ifjúsági konferencia Tatabányán

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Quo Vadis, Iuvenis? Merre tartotok, fiatalok?

Nemzetközi ifjúsági konferencia Tatabányán

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Részletek és regisztráció: www.qvi.hu

 

A Quo Vadis, Iuvenis? (Merre tartotok, fiatalok?) a Z generáció tagjai által szervezett programsorozat, amely arra a kérdésre keres választ, hogy merre tartanak a ma pályájukat kereső fiatalok, milyen pályákat választanak, milyen a jövőképük, miként viszonyulnak az őket körülvevő világ eseményeihez, jelenségeihez.

A Komárom-Esztergom megyei középiskolásokból álló szervezői csapat 2016 ősze óta három vitafórumot valósított meg, ahol az integráció, az elvándorlás és a szakmák megítélése volt terítéken.

A projektcsoport a fórumokon szerzett tapasztalatokra építve rendezi meg 2017. április 20-án a Quo Vadis, Iuvenis? Nemzetközi Ifjúsági Konferenciát, ahol a más kultúrkörből (esetenként más földrészről) érkezett fiatalokkal közösen keresik a megoldást az őket érzékenyen érintő problémákra, amelyeket a fenti három téma rejt.

Egy Komárom-Esztergom megyei középiskolásokból álló csapat szervezte ezeket a fórumokat, amelyeken három témát jártak körbe: az integrációt, az elvándorlást és a szakmák megítélését.

A csapat tagjainak szívügye a kortársak támogatása, és az egymás tiszteletén alapuló, őszinte párbeszéd.

Erre és a fórumokon szerzett tapasztalatokra építve szervezik meg a nemzetközi konferenciát. A más kultúrkörből (esetenként más földrészről) érkezett fiatalokkal közösen keresik a megoldást az őket érzékenyen érintő problémákra, amelyeket a fenti három téma rejt.

A Komárom-Esztergom megyei középiskolásokból álló szervezői csapat szívügye a kortársak támogatása, és az egymás tiszteletén alapuló, őszinte párbeszéd.

2017. április 20.

Részletek

Dátum: 2017.04.20.
Időpont: 10:00 - 15:00
Esemény kategória: ,
Esemény címkék:,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website