RáHangoló | Táncháztól a koncertteremig

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

20180218_01

 

   Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza
(Kodály Zoltán)

Sztárvendég
Majorosi Marianna
a Csík Zenekarból


Fúvós-vonós “párbaj” a RáHangolón!

Az előadás különleges meglepetéssel várja a hallgatókat: a Tölcséres Banda jön hozzánk látogatóba és játékos zenei párbajt vív Rigó Marci Bandájával. A fúvósok több alkalommal vendégeskedtek a Csík Zenekarnál és adtak már közös koncertet Presser Gáborral is, Rigó Marci pedig közismert a népzenét kedvelő tatabányaiak és környékbeliek körében. A két zenekar segítségével hallható lesz, hogyan formálódtak át  a magyar népdalok klasszikus zenei művekké vagy akár katonaindulókká. Pörgős muzsika, humor és virtuóz hangszeres játék várható vasárnap délelőtt.

A programot minden korosztálynak ajánljuk!

 

 

A koncertsorozatot Ocskai Gabriella hozta létre, nyolc évvel ezelőtt, abból a célból, hogy a legfiatalabb generációhoz közelebb hozza a klasszikus zenét.  Az utóbbi négy esztendőben az Agora ad otthont a komoly népszerűségnek örvendő programnak. Az együttműködésnek és a pályázati forrásoknak köszönhetően a bemutatott zeneművek köre is mind szélesebb.

A programnak visszatérő nézőközönsége van, s a szülők legalább annyira élvezik a ráHangoló vasárnap délelőttjeit, mint a gyermekeik.

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók.

Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát elfogadunk, Tatabánya Kártyát azonban nem.
Bővebb információ

2018. február 18.

Részletek

Dátum: 2018.02.18.
Időpont: 10:00 - 11:00
Jegyár: 1100 Forint
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website