Új évi operettgála

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.


 

ünnepi koncertje az operett csillagaival

Vendég:
Rózsa György

 

A Monarchia Operett társulata így invitálja Önöket:

A hagyományokhoz hűen az új év első  napjaiban újra látható lesz hazánk nagyvárosaiban az ország leglátványosabb  kiállítású operett show-ja, amely az év végén érkezik vissza külföldi turnéjáról, és vadonatúj műsorának premierjével. A közönség kérésére 2020-ban, megújulva látható a Monarchia Operett előadása több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Új műsort, káprázatos látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők az operett kedvelő közönségnek.

Magyarország leglátványosabb operett show-ja – egy igazi különlegességgel érkezik az új évi operett gála!

Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát a Monarchia Operett előadásaiban, de fellépett a produkcióban az utóbbi években Szulák Andrea, Bangó Margit, Koós János, és tomboló sikerrel Esztergályos Cecília is. Tavaly mindenki Magdi anyusa Fodor Zsóka debütált operett szerepben, most viszont egy igazi meglepetéssel tér vissza a világhírű produkció, amelyben hosszú évek után újra színpadon látható a televízió számos műsorából ismert Rózsa György.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Ringóvállú csengeri violám; Cintányéros cudar világ; Te rongyos élet; Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád; Jön-e velem nagysád shimmit járni; Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operettkomponisták  örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. S az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában is nagyon szerethetőek.

A társulat látványos, színvonalas produkcióihoz az évek során hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz’ számtalan nagyvárosban látható volt az operettcsillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas  ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva.  A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett  felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és a produkció látványvilága, az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A 2020-as előadásban is közel 200 gyönyörű, egyedileg tervezett jelmez  lesz látható.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Erről részletesen a produkció weboldaláról is olvashatnak a www.monarchiaoperett.hu oldalon.

A hagyományossá vált Új évi operettgála sztárja  egy igazi humorbomba Rózsa György, az ország „rózsagyuri”-ja lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben, az  operettek kultikus alakjává is válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával, s egy igazi meglepetésprodukcióval. A pörgő, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy és a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az új évi operett koncerten.

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett show-jára szóló belépőjeggyel!

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók:
5.300 Ft

Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát erre a rendezvényre nem áll módunkban elfogadni. Bővebb információ

 

2020. január 25.

Részletek

Dátum: 2020.01.25.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: 5300 Ft
Esemény kategória:

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website