A Vértes Agorája ajándéka a Szent Borbála Kórháznak

A Vértes Agorája ajándéka a Szent Borbála Kórháznak

Már hagyomány, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével A Vértes Agorája belépőjegyeket ajándékoz a Szent Borbála Kórháznak. Ez az idén sem volt másképp, az Agora ezúttal is örömet kívánt szerezni azoknak, akik betegként vagy az értük dolgozóként a kórház falain belül töltik a mindennapjaikat a várakozás ideje alatt is.

2018. december 5-én Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztató keretében adta át az élményt ígérő ajándékokat Dr. Lőke Jánosnak, a Szent Borbála Kórház főigazgatójának.

Sámuel Botond hangsúlyozta, A Vértes Agorája a kezdetektől kiemelt partnerként tekint a kórházra, és törekszik a lehető legtöbb módon segíteni felelősségteljes munkáját. Hozzátette, kiemelten fontos, hogy a gyerekek, akik ebben az időszakban kórházi ápolásra szorulnak, kizökkenjenek a betegség okozta szomorúságból és olyan élménnyel gazdagodjanak, ami akár a gyógyulásukat is felgyorsíthatja. Ezt ígéri a Diótörő című mesebalett, amelyet az Agora jóvoltából 15 gyermek nézheti meg kísérőjével.

Az ügyvezető tájékoztatott, a kórház három szakterületének összesen 30 dolgozója vehet majd át páros belépőt, amelyek közül 20 Vujity Tvrtko …túl minden határon… című előadására, 10 pedig az Isten pénze című musical-re szól.

Dr. Lőke János, a kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki, hogy az Agora Nonprofit Kft. megragad minden alkalmat, amikor segíteni tud. Kiemelte, különleges figyelmesség, hogy az ajándékozó gondolt – az orvosi és szakápolói csapat mellett – a gazdasági-műszaki csoport tagjaira is, akik nélkül – ahogy mondta – elképzelhetetlen lenne a kórház működése.

A kézfogó közben a felek megerősítették, a jövőben is minden eszközükkel azon lesznek, hogy segítsék egymás munkáját.