A Gerecse kapujában tartotta ülését a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

A Gerecse kapujában tartotta ülését a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa

A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa Tatabányán a Gerecse kapujában ülésezett, 2020. február 27-én. Az újonnan átadott Walter Étterem és Rendezvényházban rendezett találkozón a társulási tanács tagjai – Tatabánya térségi településeinek polgármesterei – valamint Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere, A Vértes Agorája részéről pedig Salamon Hugó, szakmai igazgató és Seffer Edina, a rendezvényszervezési és térségi csoport vezetője vettek részt.

Salamon Hugó beszámolt A Vértes Agorája 2019. évi térségi tevékenységéről, valamint a 2020. évre tervezett programokról és az együttműködés új irányairól.

A 2019. évben az Agora Tanács által jóváhagyott stratégia és programterv mentén kínált rendezvények valósultak meg a kistérség településein. Ez volt A Vértes Agorája hatodik teljes szakmai éve. A programok iskolai eseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez, kirándulásokhoz, falunapokhoz, a művelődési házak közösségeihez köthetők.

Hasonlóan az eddigiekhez, A Vértes Agorája 2020. évben is programcsomagokat kínált a kistérségi települések támogatására, fenntartva a partnerség alapelveit.
Ezekből a kulturális szakemberek válogathatnak a településük számára alkalmas, s a kulturális életet gazdagító programokból.