KÖZLEMÉNY | 2020.03.14.

KÖZLEMÉNY | 2020.03.14.

Az Agora Nonprofit Kft. tájékoztatja látogatóit és ügyfeleit, hogy Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának vészhelyzettel kapcsolatos intézkedései kapcsán A Vértes Agorájában elérhető szolgáltatások az alábbiak szerint változnak:

  • a Tatabánya Kártya ügyfélszolgálaton személyes ügyintézésre határozatlan ideig nem lesz lehetőség. Kérjük, kövessék a www.tatabanya.hu oldalon megjelenő információkat és vegyék igénybe a www.tatabanyakartya.hu oldalon az on-line ügyintézés lehetőségét. Parkolással kapcsolatos kérdéseikre a parkolas@tatabanya.hu e-mail címen és a 34/309-313, valamint a 20/268-5848 telefonszámokon kapnak választ, ügyfélfogadási időben.
  • A Vértes Agorájában vásárolt jegyek visszaváltásának határidejét meghosszabbítjuk, és a vészhelyzet feloldását követő egy hónapig valamennyi nálunk vásárolt jegy árát megtérítjük.

A Vértes Agorája és a városrészi művelődési házak nyitvatartásával kapcsolatos esetleges változásokról folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat. Kérjük, figyeljék a Facebook oldalalunkon és a honlapunkon megjelenő információkat.