Könnyű neked…

Könnyű neked…

Új zenei sorozat a Csónakázó-tónál

A Vértes Agorája új, igényes (könnyű)zenei sorozatot indít. A mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató program helyszíne Tatabánya oázisa, a Csónakázó-tó.

Az Agora zenei programkínálata új elemmel bővül. Igényes és népszerű könnyűzenei összeállítás, hanyag elegancia, az élőzene varázsa, kötetlen jelenlét és vonzó környezet. Ez jellemzi a Könnyű neked… elnevezésű sorozatot, amely idén nyáron debütál. Helyszíne a megújult Csónakázó-tó vs. az azt övező Millennium park.

A négy koncertből álló szériába két helyi formáció (HellóPisti!, Quack), s az országos játszási listák két éllovasa – Petruska és Heincz Gábor BIGA – került be. BIGA ezúttal – a Kontor Tamással alkotott – duóban lép fel. Négy különböző hangzásvilág, négy egyedi szín a hazai zenei palettán. Ami közös bennük: a professzionális megszólalás, s az, hogy mindannyian óriási bulit tudnak kerekíteni.

A koncertek mindegyike üde, fiatalos és szerethető nyári kikapcsolódásnak ígérkezik.

A fiatal definíciója: az idős vagy fiatal jelzőt semmiképpen nem aggathatjuk rá senkire az életkora alapján, annak csak a meszes csigolyákhoz vagy a hamvas bőrhöz van köze. Ami a fiatalt jellemzi: nyitottság az újdonságokra, természetes derű, rugalmasság, hajlandóság a megújulásra, s nem utolsó sorban az önfeledt szórakozás képessége. Tehát, amikor azt mondjuk, ez egy fiatalos program, akkor erre gondolunk.

Július 7.
HelloPisti

Július 21.
Petruska – EgySzemélyes

Augusztus 4.
*Quack*

Augusztus 18.
Heincz Gábor BIGA & Tom Kontor

Az ingyenes koncertek minden alkalommal 18:00 órakor kezdődnek.

Két szabadtéri zenés sorozatunk – a Könnyű neked… és az Agora Zenei Esték – a hatályos jogszabályok szerint zenés-táncos rendezvények minősül, s mint ilyen, a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a Csónakázó-tónál, mind pedig a Zenepavilon előtt a színpadokkal szemben kialakítunk egy-egy kordonnal körülhatárolt részt, s ezekre a területekre csak azokat engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A kordonon kívüli részen bárki tartózkodhat.