Közlemény

Közlemény

Az utóbbi időkben több fórumon is napvilágot láttak a 21 létesítményt, köztük A Vértes Agoráját, a településrészi művelődési házakat, a Gerecse kapuját és a sportlétesítményeket üzemeltető Agora Nonprofit Kft. gazdálkodásáról szóló negatív tartalmú hírek. A szakmai sikerek – és az évek óta kitartóan és következetesen végzett egyre több feladat – ellenére nevünk mainapság jóformán csak negatív kontextusban jelenik meg. Úgy éreztük, hogy munkánk minősége – amelyet Szücsné Posztovics Ilona polgármester is elismert az általa összehívott sajtótájékoztatón – önmagáért beszél. Az utóbbi idők híradásai azt mutatták számunkra, hogy nem így van, ezért azt gondoljuk, meg kell szólalnunk:

TÉNY: A tulajdonos, a T-Szol Zrt. igazgatósága – Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere részvételével – 2021. június 24-én az Agora Sport és Szabadidő Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetői beszámolóját a 2020-as gazdasági évről elfogadta. (76/2021. sz. igazgatósági határozat). Az igazgatóság a 2020-as munkát, és a pandémia alatt nyújtott szerepvállalást elismerően megköszönte.

Az Agora Nonprofit Kft. elhivatott, munkájára igényes csapatának tagjai az indulás óta tulajdonosi szemlélettel, a város és a térség polgárainak életminőségét szolgálva látták és látják el feladataikat.

Munkánkat nem csak két országos szakmai díj igazolja, hanem a Tatabányán és térségében élő emberek jelenléte, figyelme és partneri viszonyulása is. Tevékenységünket változatlanul, a megszokott minőségben és igényességgel folytatjuk, s bízunk abban, hogy a város és a térség szolgálatában erre lehetőségünk lesz a jövőben is.