Meganyeremény az Agorától 2022-re!

Meganyeremény az Agorától 2022-re!

Kié lesz az egész évre szóló állandó – páros – belépőjegy? Lehet akár az Öné is!
A Vértes Agorája különleges nyereményjátékot hirdet. A Szentpéteri Csilla & Band koncert résztvevői között kisorsolunk egy állandó, páros belépőjegyet a 2022-es évre, amely valamennyi nagytermi rendezvényünk ingyenes látogatására jogosítja majd a tulajdonosát. Játsszon el a gondolattal: zenei programok, stand up, népszerű pszichológia, vígjáték, gyermekelőadások, táncművészet… s Önnek nem kell kompromisszumot kötnie, mert 2022-ben mindegyiken a vendégünk!

Ehhez nem kell mást tennie, mint belépőjegyet vásárolnia január 21-ére, a Szentpéteri Csilla & Band koncertre, amelynek végén a résztvevők közül kisorsoljuk a nyertest.

De mindenki más is gazdagabb lesz egy nagyszerű koncertélménnyel: a szenvedélyes zongorajátékáról és a klasszikusokat temperamentumos dallamokkal ötvöző produkcióiról ismert formáció garancia a minőségi szórakozásra.  

A koncertre való belépéskor minden belépőjegyhez adunk egy tombolaszelvényt, amely alapján történik a sorsolás.
A formális páros belépőjegy A Vértes Agorájában 2022-ben megvalósuló nagytermi rendezvényekre szól, amelyet a sorsolás után a nyertes azonnal átvehet. Ezen megtalálható kollégánk elérhetősége, akitől minden program előtt lehet igényelni a helyreszóló belépőjegyeket (2 db-ot).
A nyeremény készpénzre nem váltható.
A nyereményjátékkal kapcsolatban adatkezelés nem történik.