RáHangoló: valódi értékek, igazi élmények

RáHangoló: valódi értékek, igazi élmények

A RáHangoló sorozat – legyen szó bérletes előadásról vagy vasárnapi „zenematinéról” – összefonódott A Vértes Agorája mindennapjaival. Az épp lezárult tanévben is minden alkalommal megtelt a nézőtér, a galérián valamennyi széksor.

Ocskai Gabriella, a RáHangoló megalkotója és főszervezője gondolatait, köszönetét tolmácsoljuk mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a gyerekek részesei lehessenek ennek a páratlan zenei élménynek.

Kedves Közönségünk!

Szeretnénk megköszönni, hogy ebben a tanévben is bizalmat szavaztak a RáHangoló sorozat bérletes- és családi matiné hangversenyeinek: elhozták hozzánk a közel 600 kisgyermeket az előadásokra, mi pedig a RáHangoló zenészei: fúvósok, vonósok, ütősök, gitárosok,  zongoristák meséltünk az állatokról, a csodagyerek kis Mozartról, körbeutaztuk két gitárral a Földet, játszottunk sok-sok ütőhangszeren, fújtuk a magunkét a rézfúvós család tagjaival A Vértes Agorájának színháztermében és galériáján. Köszönjük, hogy támogattak minket abban, hogy a klasszikus zene és a hangszerek világa minél több leendő kis zenészhez és/vagy zenekedvelő, hangverseny látogatóhoz eljusson. Nekünk, zenészeknek, Önöknek szülőknek, pedagógusoknak és A Vértes Agorája munkatársainak is közös a célunk: ebben a folyamatosan változó, nagyon színes, de sokszor nagyon felszínes világban valódi értékeket és igazi élményeket közvetítsünk a legfiatalabb generációnak.

Hamarosan jelentkezünk az új műsorokkal, de addig is nagyon jó pihenést kívánunk mindenkinek a nyári szünetre.

Ocskai Gabriella