Agora Országos Szakmai Műhely

Agora Országos Szakmai Műhely

Október 5-6-án az idén 10 éves Agora Országos Szakmai Műhely őszi ülésén Seffer Edina szakmai igazgató és Budai Edit a Rendezvényszervező és térségi csoport vezetője képviselték A Vértes Agoráját. A kétnapos esemény fő célja az előttünk álló időszak közművelődési szakmai irányainak és stratégiájának meghatározása volt.

A műhelymunkák során a Kulturális és Innovációs Minisztériumból Závogyán Magdolna államtitkár asszony, Kiss Szabolcs főosztályvezető úr valamint a Nemzeti Művelődési Intézet részéről Dr. Juhász Erika szakmafejlesztési igazgató asszony, Novák Irén ügyvezető, Dr. Baloghné Uracs Marianna szakmai igazgató és Kiss Gábor Boldizsár hálózati központvezető vettek részt.

Az első napon a műhelymunkát követően az ASzakkör ünnepélyes évadkezdő kiállításának megnyitóján vettek részt a kollégák, Lakitelken. A második napon megismerhették a kondorosi Fehérliliom Népfőiskolát. A programot a kondorosi Csárda Múzeum megtekintésével zárták, amelyen Závogyán Magdolna államtitkár asszony személyesen vezette körbe az agorák képviselőit.