Indulj új csodákat látni | Demjén turné

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A szervező közleménye:

Tisztelt Demjén koncert jegytulajdonos!

Többszöri halasztás után sajnos arra a döntésre kellett jutnunk, hogy a Tatabányára, október 30-ra tervezett Demjén koncertet sok nem kedvező, de egy irányba ható ok miatt nem tudjuk megtartani.

Megköszönve eddigi türelmét és bizalmát a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani Önnek: 

  • Beválthatja azt ún. szabad felhasználású jegyre 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

Tatabányához közel az alábbi koncertjeink lesznek:

  • 18. Demjén – Székesfehérvár
  • 20. Koncz Zsuzsa – Győrszentiván
  • 11. Koncz Zsuzsa -Tatabánya
  • 27. Csík- Presser Gábor – Karácsony János: LGT dalok – Győrszentiván
  • 4. Csík- Presser Gábor – Karácsony János: LGT dalok – Veszprém
  • 5. Csík- Presser Gábor – Karácsony János: LGT dalok – Székesfehérvár

    Igényelheti a jegye visszaváltását:  https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Választásukat 2021. október 30-áig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Bónuszként ajánljuk szíves figyelmébe, hogy október 24-én Komáromban az Őszi Hacacáré keretében ingyenes Demjén koncert lesz.

Üdvözlettel:
Gag Produkció

Az Agora jegypénztárában vásárolt jegyeket október 30-áig válthatják vissza.

 

Egy igazi állócsillag

1970 szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban. Ez kereken 50 éve volt!
A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love stb.)

A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.
Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon stb.)

A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.
Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.

Demjén lemezeinek eladási száma több millióra, koncertjei pedig több ezerre tehetők, amelynek csúcspontjaként minden év december 30-án, (immáron 23-ik alkalommal) a budapesti Arénát tölti meg.
Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

A 2019-es év azonban nem úgy indult, hogy ez a zseniális zeneszerző, énekes, előadóművész karrierje tovább folytatódik. Combnyaktörés és agyérgörcs után minden koncertjét lemondta. Egy kivétel volt a december 30-i Aréna koncert, amire hála Istennek felépült, és a koncert maga egy euforikus népünnepéllyé változott. Ezt a hangulatot és látványvilágot szeretné a 2020-as Demjén turnéra átültetni, amelynek Indulj, új csodákat látni… a címe.

Forrás: Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda

 

2021. október 30.

Részletek

Dátum: 2021.10.30.
Időpont: 19:30 - 21:00
Jegyár: Elmarad
Esemény kategória: ,

Helyszín

Földi Imre Sportcsarnok

Szent Borbála út 19.
Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép