Ki nevet a végén? | Dr. Csernus Imre és Aranyosi Péter közös estje

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

A szervező közleménye 2021. december 9-én:

IDŐPONTVÁLTOZÁS!
Aranyosi Péter betegsége / gyógyulása miatt a csütörtöki tatabányai telt házas Dr. Csernus Imre és Aranyosi Péter közös előadását egy későbbi időpontban, 2022. május 25-én tartjuk meg. Peti – ahogy néhány napja nyilatkozta is – öt napot töltött kórházban, és bár sokkal jobban van, most mégis ez a helyes döntés.  A már megváltott belépőjegyek természetesen automatikusan érvényesek az új, jövő évi dátumra!

Aki visszaváltaná a jegyét, 2021. december 20-áig megteheti, a vásárlás helyén.

Köszönjük megértésüket, Aranyosi Petinek jobbulást kívánunk!

Találkozunk jövőre.

Csernus Imre, – a finomkodást hírből sem ismerő – pszichológus mindig minden körülmények között kimondja azt, amit az emberek nem szeretnek hallani, vs. amivel nem szeretnének szembesülni. Ám paradox módon ezért sokan kedvelik őt, néhányan pedig éppen ellenkezőleg, de vélhetően senki sem közömbös iránta.  Közönsége többségét a komfortzónán kívüli élmények keresése jellemzi. S Csernus dokitól ezt meg is kapják, minden egyes alkalommal. Ezt most még tovább lehet fokozni, hiszen „összeállt” Aranyosi Péterrel, a Dumaszínház tagjával, aki a humort nagyon komolyan veszi…

Hogy ők ketten miként boldogulnak egymással, s a közönséggel, már önmagában is izgalmas felvetés. De sziporkázó párbeszédekre és „rekeszizomlázra” bizonnyal lehet számítani.

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók.
Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát elfogadunk.
Bővebb információ

 

2022. május 25.

Részletek

Dátum: 2022.05.25.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: Új időpont!
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website