Farkasházi Réka és a Tintanyúl | Gyermeknapi koncert

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

‘Az év hazai gyermekalbuma’ kategóriában, kétszeres Fonogram- díjas ‘Farkasházi Réka és a Tintanyúl’ zenekar a koncerten az Életmesék című lemezének anyagával szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. A kortárs magyar irodalom színe s java ölt – az együttesnek köszönhetően – különleges zenei palástot. Mellettük felcsendülnek az élet hétköznapi és magasztos dolgait megéneklő saját szerzemények is. S persze a fantáziavilág sem maradhat ki. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson.

A zenekar tagjai:
Delov Jávor, basszusgitár
Studniczky László, gitár, ének
Kálmán Tamás, gitár, ének
Csiszár Ferenc, dob

A koncert időtartama: 50′

A koncert ingyenes belépőjegyekkel látogatható. Ezekhez az Agorában juthatnak hozzá, május 20-ától. Egy személy maximum hat jegyet kérhet.

Emlékeztetjük Önöket, hogy az Agorába csak azokat a felnőtteket engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a 18 év alatti gyerekek és fiatalok pedig csak védett felnőtt kíséretében jöhetnek be, s tartózkodhatnak az épületben.

 

2021. május 29.

Részletek

Dátum: 2021.05.29.
Időpont: 15:00 - 16:00
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website

Emlékeztetjük Önöket arra, hogy a koncerten csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, s olyan 18 év alatti gyermekek és fiatalok vehetnek részt, akiket igazoltan védett nagykorú személy kísér. A védettségi igazolványt (amely a személyi igazolvánnyal együtt érvényes), már az épületbe lépve ellenőrzik kollégáink.

A védőmaszk viselését belátásukra bízzuk, nem kötelező.