*Quack* | Könnyű neked… 3.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Új zenei sorozat a Csónakázó-tónál

A Vértes Agorája új, igényes (könnyű)zenei sorozatot indít. A Könnyű neked… elnevezésű mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató program helyszíne Tatabánya oázisa, a Csónakázó-tó.

A sorozat harmadik koncertjét a pop-rockot játszó fiatal, tatai-tatabányai zenészekből álló formáció, a Quack adja. Ők voltak a 2020-as Peron Music Tehetségkutató Fesztivál győztes bandája. Dalszövegeik elsősorban a fiatalokhoz szólnak, mégis minden generációhoz könnyen utat találnak: igényes megszólalás, kiemelkedő hangszeres teljesítmény jellemzi őket.

Két szabadtéri zenés sorozatunk – a Könnyű neked… és az Agora Zenei Esték – a hatályos jogszabályok szerint zenés-táncos rendezvények minősül, s mint ilyen, a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a Csónakázó-tónál, mind pedig a Zenepavilon előtt a színpadokkal szemben kialakítunk egy-egy kordonnal körülhatárolt részt, s ezekre a területekre csak azokat engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A kordonon kívüli részen bárki tartózkodhat.
2021. augusztus 04.

Részletek

Dátum: 2021.08.04.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória: ,
Esemény címkék:

Helyszín

Csónakázó-tó

Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép