Traccs! | Dr. Zacher Gábor

Események betöltése

A program eredetileg 2020. november 11-én lett volna. Az erre az időpontra szóló belépőjegyek érvényesek.
Akiknek az új időpont nem megfelelő, november 11-éig – a vásárlás helyén – lehetőségük van visszaváltani belépőjegyeiket.

Dr. Zacher Gábor toxikológus nevét jó eséllyel mindenki ismeri. Humora és keresetlen közvetlensége mögött komoly szakmai felkészültség és tapasztalat húzódik. Emellett a toxikológia kultúrtörténete is a kisujjában van. Színes és izgalmas előadásaiban Menes fáraó rabszolgákon végzett kísérleteitől kezdve a késő reneszánsz szenvedélyes mestere, Benvenuto Cellini – a higanynak(!) köszönhető – gyógyulásán át egészen napjaink kémiai terrorizmusáig számtalan történettel nyűgözi le hallgatóságát. Tőle tudhatjuk azt is, hogy Shakespeare “bájitaltanból” megbukott volna, míg Rowling ennek valódi mestere. De olyan intim titkokat is elárult már, hogy a felesége nem szívesen nézi a társaságában a kórházi sorozatokat, mert “szakkommentárjai” élvezhetetlenné teszik azokat.

Dr. Zacher Gábor nem utolsó sorban az alkoholizmus és a drogfüggőség elleni küzdelem ismert és elismert szaktekintélye. A leginkább veszélyeztetett korosztály is odafigyel – és felnéz – rá, mert kiválóan beszéli a nyelvüket.

Tatabányára az új beszélgetős sorozat, a Traccs vendégeként érkezik. Szórakoztató, élvezetes ismeretterjesztésre számíthat mindenki, aki jegyet vált az előadásra.

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában is: 3.500 Ft.
Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni. Bővebb információ

A szervező nyilatkozata:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!
2021. május 27.

Részletek

Dátum: május 27.
Időpont: 18:00 - 20:00
Jegyár: 3500 Forint
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website