Traccs! | Dr. Zacher Gábor

Események betöltése

Az eredetileg 2020. november 11-ére tervezett, később 2021. május 27-ére halasztott programnak új időpontot választott a szervezető.
Bármelyik időpontra is szól az Ön belépőjegye, az érvényes lesz 2021. november 22-én.
A szervező – hivatkozva a változtatás jogára – a már megvásárolt jegyeket csak a program végleges törlése esetén váltja vissza. Információ: traccsjegy@gmail.com 

 

Dr. Zacher Gábor toxikológus nevét jó eséllyel mindenki ismeri. Humora és keresetlen közvetlensége mögött komoly szakmai felkészültség és tapasztalat húzódik. Emellett a toxikológia kultúrtörténete is a kisujjában van. Színes és izgalmas előadásaiban Menes fáraó rabszolgákon végzett kísérleteitől kezdve a késő reneszánsz szenvedélyes mestere, Benvenuto Cellini – a higanynak(!) köszönhető – gyógyulásán át egészen napjaink kémiai terrorizmusáig számtalan történettel nyűgözi le hallgatóságát. Tőle tudhatjuk azt is, hogy Shakespeare “bájitaltanból” megbukott volna, míg Rowling ennek valódi mestere. De olyan intim titkokat is elárult már, hogy a felesége nem szívesen nézi a társaságában a kórházi sorozatokat, mert “szakkommentárjai” élvezhetetlenné teszik azokat.

Dr. Zacher Gábor nem utolsó sorban az alkoholizmus és a drogfüggőség elleni küzdelem ismert és elismert szaktekintélye. A leginkább veszélyeztetett korosztály is odafigyel – és felnéz – rá, mert kiválóan beszéli a nyelvüket.

Tatabányára az új beszélgetős sorozat, a Traccs vendégeként érkezik. Szórakoztató, élvezetes ismeretterjesztésre számíthat mindenki, aki jegyet vált az előadásra.

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában is: 3.500 Ft.
Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni. Bővebb információ

A szervező nyilatkozata:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!
2021. november 22.

Részletek

Dátum: november 22.
Időpont: 18:00 - 20:00
Jegyár: 3500 Forint
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website