Traccs! | Ördög Nóra & Nánási Pál

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

Az eredetileg 2020. október 13-ára tervezett, később 2021. április 21-ére halasztott programnak új időpontot választott a szervezető.
Bármelyik időpontra is szól az Ön belépőjegye, az érvényes lesz 2021. október 21-én.
A szervező – hivatkozva a változtatás jogára – a már megvásárolt jegyeket csak a program végleges törlése esetén váltja vissza. Információ: traccsjegy@gmail.com 

 

A talk show műfajában új sorozat jelent meg, ez a Traccs. A szervező célja, hogy olyan – népszerű, ismert és elismert – vendégeket szólaltasson meg, akiknek élettörténete inspiráló, életvitele példamutató. Mindezt személyes, közvetlen hangvételű beszélgetés keretében: könnyű és nehéz témákat egyaránt érintve.

A sorozat második állomásán Ördög Nóra és Nánási Pál lesz a vendég.  A házaspár, bár a címlapon is jól mutat, mégsem kelti a ‘magazincsalád’ hamis illúzióját. Arról (is) híresek, hogy életükről keresetlen őszinteséggel beszélnek, semmit nem akarnak szebbnek mutatni, mint amilyen. 

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában is: 3.700 Ft.
Utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát elfogadunk.
Bővebb információ

A szervező nyilatkozata:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!
2021. október 21.

Részletek

Dátum: 2021.10.21.
Időpont: 18:00 - 20:00
Jegyár: 3700 Forint
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website