HellóPisti | Könnyű neked… 1.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Új zenei sorozat a Csónakázó-tónál

A Vértes Agorája új, igényes (könnyű)zenei sorozatot indít. A Könnyű neked… elnevezésű mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató program helyszíne Tatabánya oázisa, a Csónakázó-tó.

Elsőként a HelloPisti lép fel. 2016-ban alakult tatai-tatabányai zenekar az indulás évében rögtön két tehetségkutató versenyt is megnyert: a 19. Paksi Pop-Rock-Jazz Fesztivált és a Budafoki Pincejárat tehetségkutatóját.

Amellett, hogy rendszeresen fellépnek, kiemelt figyelmet fordítanak médiamegjelenéseikre: ritmusosan jelentkeznek klippremierekkel és koncertfelvételekkel, élő kapcsolatot tartva közönségükkel.

Két szabadtéri zenés sorozatunk – a Könnyű neked… és az Agora Zenei Esték – a hatályos jogszabályok szerint zenés-táncos rendezvények minősül, s mint ilyen, a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a Csónakázó-tónál, mind pedig a Zenepavilon előtt a színpadokkal szemben kialakítunk egy-egy kordonnal körülhatárolt részt, s ezekre a területekre csak azokat engedhetjük be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A kordonon kívüli részen bárki tartózkodhat.

 

2021. július 07.

Részletek

Dátum: 2021.07.07.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: Ingyenes
Esemény kategória: ,
Esemény címkék:

Helyszín

Csónakázó-tó

Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800 Magyarország

+ Google Térkép