Traccs! | Jakupcsek Gabriella

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

 

A program eredetileg április 16-án, 19:00 órakor lett volna. Az arra az időpontra megváltott jegyek érvényesek.
Azok számára, akiknek az új időpont nem megfelelő, lehetőségük lesz visszaváltani belépőjegyeiket (a vásárlás helyszínén).

Felhívjuk azon Vendégeink figyelmét,
akik az április 16-ára megvásárolt jegyekkel érkeznek,
hogy a program 18:00 órakor kezdődik!

A talk show műfajában új sorozat jelent meg, ez a Traccs. A szervező célja, hogy olyan – népszerű, ismert és elismert – vendégeket szólaltasson meg, akiknek élettörténete inspiráló, életvitele példamutató. Mindezt személyes, közvetlen hangvételű beszélgetés keretében: könnyű és nehéz témákat egyaránt érintve.

Az első vendég Jakupcsek Gabriella, az ország egyik legismertebb műsorvezetője lesz. Tőle azt szokhattuk meg, hogy ő a kérdező fél vagy sokkal inkább moderátor, mentori attitűddel. Most fordul a kocka, vs. a mikrofon.

A beszélgetés végén Jakupcsek Gabriella dedikálja új könyvét – Nagy levegő – Aki megáll elsüllyed -, s lehetőség lesz közös fotó készítésére is.

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában is: 3.500 Ft.
Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni. Bővebb információ

A szervező nyilatkozata:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!
2020. szeptember 11.

Részletek

Dátum: 2020.09.11.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: 3500 Forint
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website