Traccs! | Jakupcsek Gabriella

Események betöltése

 

A program eredetileg április 16-án lett volna. Az arra az időpontra megváltott jegyek érvényesek.
Azok számára, akiknek az új időpont nem megfelelő, lehetőségük lesz visszaváltani belépőjegyeiket (a vásárlás helyszínén).

A talk show műfajában új sorozat jelent meg, ez a Traccs. A szervező célja, hogy olyan – népszerű, ismert és elismert – vendégeket szólaltasson meg, akiknek élettörténete inspiráló, életvitele példamutató. Mindezt személyes, közvetlen hangvételű beszélgetés keretében: könnyű és nehéz témákat egyaránt érintve.

Az első vendég Jakupcsek Gabriella, az ország egyik legismertebb műsorvezetője lesz. Tőle azt szokhattuk meg, hogy ő a kérdező fél vagy sokkal inkább moderátor, mentori attitűddel. Most fordul a kocka, vs. a mikrofon.

A beszélgetés végén Jakupcsek Gabriella dedikálja új könyvét – Nagy levegő – Aki megáll elsüllyed -, s lehetőség lesz közös fotó készítésére is.

Belépőjegyek kaphatók A Vértes Agorája jegypénztárában is: 3.500 Ft.
Erre a rendezvényre utalványt, valamint Cafeteria- és SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni. Bővebb információ

A szervező nyilatkozata:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!
2020. szeptember 11.

Részletek

Dátum: szeptember 11.
Időpont: 19:00 - 20:30
Jegyár: 3500 Forint
Esemény kategória: ,

Helyszín

A Vértes Agorája

Szent Borbála tér 1.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06 34 688 100

Visit Venue Website